fanni kalandjai k-pokolban #3

Oké, elméletileg ennek kellene a legkönnyebb posztnak lennie az eddigi három közül, merthogy semmi másról nem kell írnom, csak arról, kik a ...

Oké, elméletileg ennek kellene a legkönnyebb posztnak lennie az eddigi három közül, merthogy semmi másról nem kell írnom, csak arról, kik a legújabb kedvenceim és miért szeretem őket. Sima liba, nem? Hát rohadtul nem. Annyira nem, hogy  minden csapatból (I'm having trouble with the magyar kifejezések you know) nem is tudtam csak egy-egy kedvencet választani, inkább alakítottam három kategóriát és ebben helyeztem el tíz embert. De mivel igazából a másik kilenc embert kb. ugyanannyira szeretem és csak ilyen full apróságok döntenek, természetesen róluk is írni fogok. Mert ahh olyan nehéz dönteni. Értitek? waah. Mom it's so hard. Oh man holy shit, vágjunk bele.

Jaj a három kategória:
- I got my eyes on you: akiken először megakadt a szemem, akik először elkezdtek érdekelni és akiket először megjegyeztem
- From hate to love: azok, akikről első látásra meg voltam győződve, hogy nem fogom szeretni, aztán valamiért meg mégis imádom őket és a legnagyobb kedvenceim
- Can't get you out of my head: azok, akik valamiért egy kicsit később férkőztek a szívembe, de mióta felfedeztem őket magamnak, iszonyatosan megszerettem őket, és ezért általában, ha nagyon-nagyon muszáj és fegyverrel kényszerítenek, talán őket mondanám kedvencemnek.





BTS


I got my eyes on you: Jimin
Jaj hát ez a gyermek... oké, szóval ezt már soha nem fogom lemosni magamról Louis Tomlinson után, de én ha meglátok egy fiút piros/bordó nadrágban és/vagy akármilyen nadrágtartóban ( hivatalos nevén hózentróger), akkor valamiért sokkal jobban érdekelni kezd, mint előtte (I K N O it's a weird kink stfu). Na jiminnievel is úgy volt, a War Of Hormone-ban mikor megláttam, mondom, nekem erről a gyermekről mindent tudnom kell. El is kezdtem a nyomozást, és kiderült, hogy amúgy már a Boy In Luv dance practice alatt is őt szúrtam ki először, mert olyan kis jó haja volt ott. Aztán véglegesen akkor zárta be magát Chim Chim a szívembe, amikor az előző posztban említett mutogatós videóban olyan precízen és pontosan mutogatta el a síugrást, hogy már tuti, hogy több versenyt is látott, szóval ezek után hogy ne szeretném? Na, de amúgy komolyan, Jimin egy imádnivaló kis idióta, teljesen őrült, és nagyon vicces nevetése van, imádom, amikor túlpörög, de akkor is, amikor elérzékenyül, imádtam, ahogy elveszett mindig a random dance playben, imádom, ahogy próbálna angolul beszélni, de még a milk szót sem tudja kiejteni. De a legjobb az benne, hogy amúgy egy zseniális megfigyelő és nagyon jól ismeri a többieket a csapatban. Nem egy olyan ilyen kis hülye játék volt, ahol már a játék elején megmondta, hogy ki fog nyerni, és általában igaza volt, és ez olyan lenyűgözően király dolog. Meg imádom, hogy ilyen eszméletlenül lelkes. És mindig mindent belead a fellépésekbe. És a mosolyát. Meg azt, ahogy rajong Kookiért. Mi ez a gyermek komolyan? Muszáj lesz abbahagynom, pedig épphogy csak belejöttem. Jaj és úú annyira utálom, amikor azt mondja, hogy nem szexi, I mean come on chim chim, even though you got no jams, you are the definition of sexy. egyébként meg: ahh excuse me. És mm eleinte csak ordítani tudtam Jungkook nevét, annyira meghatározó volt, ahogy Jimin csinálta. És imádom a kis Jeon jungkookie dalocskáját is, a világ legcukibb dolga.


From hate to love: Suga/Min Yoongi
Ughh annyira imádom Suga rendes nevét, hogy általában azt szoktam használni, még ha tény ami tény, tényleg egy cukorfalat is. Szóval szegény gyermeket eleinte észre sem vettem, és nem azért, mert annyira alacsony, mert hát jiminnie sem a legmagasabb. Inkább az játszott közbe, hogy a Boy In Luvban olyan kis észrevehetetlen és nagyon hasonló volt a többiekhez, és az a kép, amit a történelmi jelentőségű g-portál oldalon találtam róla, nem volt épp a legmegfelelőbb. Na de aztán! Jött a Dope, és a szőke haja, és igaza volt Jiminnek, a Dope-ban nem lehet nem észrevenni Sugát. Egyszerűen ez a tejfölszőke haj annyira zseniálisan jól áll neki. Majdnem annyira, mint a menta színű haja, és ha eddig nem tűnt volna fel, a mentaszín a gyengém, szóval a mentahaj megjelenése óta egyszerűen muszáj volt Yoongit  figyelnem. Főleg azért is, mert Jimin mellett az ő síugrás-mutogatása is on point volt, meg mert a személyiségünk is sok helyen hasonlít. Imádom, ahogy halálra unt arccal képes végigülni hosszú beszélgetéseket, aztán egyik pillanatról a másikra átváltozik egy mosolygós idiótával. Imádom, hogy valamivel mindig kitűnik a többiek közül, imádom ahogy MC-skedik (ez furcsán néz ki leírva, na mindegy), imádom, hogy amikor kifogy belőle az energia, teljesen magamra emlékeztet, imádom, hogy ha valami rettentő vicceset/kínosat lát, muszáj elfordulnia, vagy lefordulnia a székről vagy a kezeibe temetni az arcát, imádom a hangját (gyönyörű. megkönnyeztem az eyes, nose, lips előadását), imádom, hogy bár néha próbálja elkendőzni, de ő az egyik legkompetitívebb a csapatban, utálja, ha a csapata veszít és mindig mindent megtesz azért, hogy nyerjen. És imádom, ahogy öltözik, like this kid is a fashionist. És természetesen imádom a szövegeit, imádok minden dalt, amihez köze volt, imádom, hogy mennyire nem tud angolul,meg nem tudom, min yoongi egy zseni. Úh és ha szemüvegben van, az is gyilkol. Bár ez kb. mindenkire igaz. Suga infires me btw.


Can't get you out of my head: Jin
Húú Jintonic, hol is kezdjem Jinnel? Igazából az a baj, hogy meg sem tudom mondani, hogy honnan jött ez a Jin-mániám. Like az egyik pillanatban még minden videóban jimint és yoongit kerestem, aztán egyszer csak azon kaptam magam, hogy állandóan Jinre figyelek?? Mert egyrészt, ezt nagyon fontos leszögeznünk, Jin gyönyörű. És ez nem egy olyan jelző, amit nagyon gyakran alkalmaznék fiúkra, de jobban nem tudom kifejezni, hogy egyszerűen...mennyire...jól néz ki. De Jin legjobb tulajdonsága, hogy eszik. Vagyis ahogy eszik. Na mindegy, szóval tényleg képes vagyok fél órákat eltölteni azzal, hogy azt nézem, ahogy Jin minden útjába kerülő dolgot magába töm. És ennél már csak az aranyosabb, ahogy főz. Meg ahogy néha rájön a pack mom szerep, és vigyáz a többiekre. Imádom a hangját és a mosolyát, de a nevetése mindent visz nálam: azt bármikor el tudnám hallgatni. Főleg, hogy tök aranyosan mindig elkezd tapsolni meg összegörnyedni, ha valami nagyon vicces történik. Mint egy kis retardált fóka. Aztán imádom, ahogy táncol, lehet, hogy nem ő a legtáncoslábúbb, de van valami nagyon szerethető a mozdulataiban. Uhh tőle szeretem a legjobban a gwiyomi dalt, imádom, ahogy néhány concept miatt megpróbál badassnek tűnni, de akkor is látszik rajta, hogy egyszerűen túl jó erre a világra. És mm az angoltudása amúgy meglepően jó a többiekhez képest, de annyira édes, hogy képtelen használni a to-t és abból olyan mondatai születnek, mint az I want cast you... Jaj hát életem öröme, hogy azt mondta, hogy Jiminnel randizna, ha lány lenne, és az I Need U japán verziójában egyszerűen nem tudok mit kezdeni a látványával meg a liliomokkal, ez nekem túl sok. Ó és Jin tudja, mi az a curling :D. damn kid you smart. De a világ legcukibb dolga még  mindig az, ahogy eszik. És végtelenül jól néz ki szemüvegben. Meg mindenhogy. Nem tudom, öröm ránézni, és imádom, ahogy olyan kis awkward, de a lehető legszerethetőbb módon.


Jungkookie, a golden maknae
Oké, majdnem azzal kezdtem ezt a részt, hogy idk man, ez a gyermek annyira furcsa, de ezt a címet másnak tartogatom, de JÉZUS kookie a világ legfurcsább embere. Like nem is értem, hogy férhet el ennyiféle személyiség egy emberben. Az egyik pillanatban olyan cuki, hogy belehalsz, a következőben átvált full szexibe, két másodperccel később meg már csak szimplán nagyon furcsa dolgokat csinál. Nem értem, komolyan nem értem. De imádom, valószínűleg pont ezért. A világ legcukibb videója az, amikor a többiek elkísérik iskolába, de az is hatalmas élmény volt, amikor jimin kergette egy kamerával. Imádom, hogy ennyire zseniális a girl group dancekben, hogy olyan erős, hogy lassan tényleg nem tűnik túlzásnak az egész Jeon Cena-biznisz, de a legjobban még mindig az oh man holy shitért vagyok oda, ha nem vettétek volna észre. Jaj és amúgy elfelejtem mindig megemlíteni, de Jungkook annyira hihetetlenül jól néz ki, csak fiatalabb nálam, ami confusing af, mert nem szoktam, hozzá, hogy nálam fiatalabbakért rajongjak, de hát na, öregszem. Óóó és a mosolya, te jó ég, az a mosoly. Na de amiről még nem beszéltem, az evil maknae énje: imádom, ahogy néha basztatja az idősebbeket, és mindezt olyan bájjal és pimaszsággal, hogy öröm nézni, és én sem tudnék rá haragudni. És annyit tudok szakadni azon, ahogy próbálja magáról lerázni Jimint. Also, this kid is so fucking talented it hurts: kurvajól énekel, táncol és rappel, nem értem, egyszerűen egy ember hogy lehet jó ennyi mindenben. Meg amúgy külön bejegyzést tudnék írni a különböző arckifejezéseiről, de egy biztos, hogy irigylésreméltó bitchface-i is vannak. És imádom, ahogy rajong G-Dragonért, a világ legcukibb dolga. De a legimádnivalóbb kookieban az természetesen a lányokkal való kapcsolata, vagyis ahogy mindig zavarba jön, ha feltűően szexi hölgyemények közelébe kerül. Meg kell zabálni. Also this lip sync is just amazing.


TaeTae
IDK MAN EZ A GYERMEK ANNYIRA FURCSA. De komolyan. Én nem hittem volna, hogy találok valaha nálam, vagy az ismerőseimnél furcsább embert, de sikerült. Szóval V... egyrészt ő az elsők között volt, akiket el tudtam különíteni magamnak, mert szerintem nagyon karakteres és megjegyezhető arca van, plusz a Dope-ban ha jól emlékszem, elsőre ő tetszett a legjobban a kis szemüvegével. Aztán a starityn azt olvastam róla, hogy balkezes, ami nem százszázalékosan igaz, mert igazából mindkét kezét használja, de na a feeling azért megvan, máris spirituális szinten együtt érzek vele. De hát TaeTaeről nem lehet úgy beszélni, hogy ne hozzam szóba, hogy mennyire zseniálisan fantasztikusan elképesztően szexi hangja van. Órákig tudnám hallgatni? Bármit énekelhetne nekem, én boldog lennék? Aztán imádtam a rózsaszínes idk milyen színű haját, uuuh meg amikor a kis zöldes random csíkok voltak az elejében. És V a dubsmash koronázatlan királya. Komolyan, minden egyes ilyen videója aranyat ér, nem is tudnék kedvencet választani. TaeTae olyan, mint egy hiperaktív gyerek és biztos vagyok benne, hogy mellette egy unalmas pillanata sincs az embernek. Az egyik kedvenc videóm, ahol ilyen régi slágereket vagy nem is tudom sanzondalokat kell felismerniük, és TaeTae az MC, és egyszerűen zseniálisan csinálja. Jaj és természetesen az alapműnek számító mutogatós videó, ahol a síugrást képes műugrásnak nézni. V minden arckifejezése aranyat ér egyébként, ezt mondtam már? Mindegyik. Az összes. És az angol "tudása". Az a baj, hogy már én is lassan azt mondom a körülöttem lévőknek, hogy SHIT DOWN, meg a beach is nagyon könnyen bitch-csé válik. Ó és ki ne maradjon: a kedvencem, ahogy TaeTae minden egyes előadóért lelkesedik: a BIGBANG koncertek alatt ugyanolyan lelkesen nyomja a bugit, mit PSY mellett énekelve. Én nem tudom, nagyon szeretnék egy napra V lenni, hogy megtudhassam, mi jár a csinos kis fejében. Ó és V is akkora stílusikon. Ahh.


RapMon
Jézusom, nem is tudom, hol kezdjem rapmonnal, mert annyi kiemelkedően fontos pillanata van ennek az embernek, hogy nehéz választani. Egyrészt az, hogy ő tud egyedül angolul a csapatban, és imádom, mikor angolul beszél, meg amikor a többieket basztatja azzal, hogy ők nem tudnak. Örök élmény maradt, amikor ilyen gyónást játszottak el, bement sugahoz és elkezdett angolul beszélni, yoongi arcán ritkán látni olyan kétségbeesett kifejezést. Imádom énekel, egyszerűen csodálatos élmény az is, aztán imádtam a rózsaszín haját, imádom, amikor megpróbál cuki lenni, imádom a freestyle rapjeit, főleg, ha ezek angolul történnek, imádom, hogy túl menő erre a világra. Szerintem a BTS nem kívánhatna magának jobb vezetőt, már csak azért sem, mert RapMon is sexy like a porn star. Na nem, igazából nyilván azért, mert a gyerek egy zseni, mármint TÉNYLEG nagyon okos és ha ez nem szeretnivaló tulajdonság, akkor mi az? Jaj és nagyon vicces nőnek öltöztetve. Meg a nevetése is megérne egy külön misét. It's R.A.P. monster, not D.A.N.C.E. monster. Ez nagyon fontos, pedig szerintem semmi gond nincs a táncmozdulataival, tényleg. Also (this is the német also, nem az angol, még ha nem is illik ide), imádom, amikor ő az MC, de azt még jobban szeretem, amikor rájön az ötperc és átvált teljes őrültbe, vagy úgy viselkedik, mint egy hároméves kisgyerek. Jaj és a barátsága Jacksonnal konkrétan az életem. Ha ezt a kettőt összeeresztik, ott szem nem marad szárazon. Aztán imádom a mixtape-et, amit készített, néha azon élek. Meg nem tudom, elég érdekesen öltözködik, de kinda szeretem az összeállításait? És majdnem kihagytam, hogy amúgy rapmon szerintem jól néz ki, és I'm ready to fight, ha valaki nem ért egyet. Jaj meg hogy JIMIN YOU GOT NO JAMS. ez megkockáztatom a huszonegyedik század legfontosabb mondata.


J-Hope
Hehheee, ez az ember. Szóval szerintem, ha mélyen magamba nézek, J-Hope volt az első, akit el tudtam tisztán különíteni a többiek közül, főleg a Boy in luv dance practice-os videó miatt, vagyis pontosabban a kurvamenő mozdulatai miatt, meg a hakuna matata miatt. De valamiért akkor annyira nem szimpatikus, vagy legalábbis a többiekre jobban rákattantam eleinte, most már viszont olyan vagyok mint egy ilyen protektív anyuka, és így merjen bárki is csak egy rossz szót szólni J-Hopera, én megütöm, mert ez a gyermek tulajdonképpen a napsütés definíciója. Komolyan, csak ránézek, jobb kedvem lesz, mert tudom, hogy maximum két percen belül vicces dolog fog történni, ha megjelenik. Egyszerűen ő is egy hiperaktív kismajom, de emellett eszméletlenül táncol, és én valamiért mindig nagyon imádom a rapjeit, mert annyira... kifejezőek. Mármint néha fogalmam sincs, miről énekel, és mégis valamiért lejön, hogy nagyjából mit akar elmondani, és ezt nem értem, hogy csinálja, de nagyon király dolog. Imádom, hogy bár minden buliban benne van, mikor elmentek vidámparkba, olyan kis kétségbeesett volt, hogy legszívesebben megölelgettem volna. Jaj végtelenül aranyosan nevet, és végtelenül cuki pillanatai vannak, de néha átvált szexi-hope módba, és így gyermek wow ez honnan jött? Egyébként ő a girl group dance-ek egyik koronázatlan királya, like really, sokkal jobban tudja rázni, mint én bármikor fogom. Aztán nem tudom, végtelenül vicces arckifejezései vannak, néha meg kell állítanom videókat, hogy azokon nevessek. Az angol tudása és főleg a kiejtése ámulatba ejt, a dirty water és az I hate snakeuuu sajnos már az én szókincsembe is belekeveredtek. Nem is tudom, csak szükségem lenne egy kis reményre az életemben, de tényleg. Akkor biztosan nem lenne időm ilyen kisregényeket írni a semmiről. Akkor például ilyenekkel lehetne tele az életem.

GOT7


I got my eyes on you: BamBam
Yay my sweet bamboo child. Oké, szóval bambammel az van, hogy meg sem próbálom leírni a rendes nevét, mert úgysem sikerülne. Szegény gyermeket sikerült kiszúrnom már az If You Do videóban is, de az igazi áttörést a Just right hozta, mert bamboot berakták egy müzlistálba, meg az óriás m&ms-tengerbe, és ráadásul zöld hózentróger volt rajta (you see what I did there), és olyan végtelenül cuki volt, mint egy kismókus. Ehhez jött ráadásként a dance practice videó, ami ahogy már említettem, a világ legcukibb dolga. De komolyan. és bambam ráadásul olyan pofátlanul vidám és mosolygós végig, hogy el nem lehetne tüntetni a vigyorát a fejéről, és ez kezelhetetlenül cukivá teszi. Na mindegy, lényeg, hogy emiatt kerestem rá, aztán nála is maradtam most már örökre, mert my sweet bamboo child május másodikán született, mint én, és eddig soha nem volt olyan kedvencem, aki a szülinapomon született volna. Bár bamboo kilencvenhetes, szóval fiatalabb nálam, de nem ez a lényeg, hanem, hogy egy napon van a szülinapunk! De ha ez nem lenne, akkor is a kedvencemmé vált volna, mert cuki, pici... Mmmm imádnivaló beszédhangja van, imádom, hogy amikor kis pondró volt a debütálásukkor, akkor is megpróbált nagyon gengszternek tűnni rap közben, imádom, ahogy az is jól áll neki, ha kétévesként viselkedik, meg az is, ha szexin táncol, imádom, hogy senki nem táncolja olyan tökéletesen az Ice Cream Cake-et és egyéb csodálatos girl group danceket, mint Bamboo. Imádom, hogy minden buliban benne van, hogy annyit beszél, hogy a többieken is látszik, hogy néha már lelőnék, imádom, ahogy próbálja néha thai nyelvre tanítani a többieket, imádom, amikor főz (főleg, ha markkal és jacksonnal teszi), imádom a nevetését, komolyan, annyira édesen röhög, hogy az elképesztő. Imádom, hogy ő is hatalmas G-Dragon fan, és úgy örülök neki, hogy már találkozhattak is, good job, bamboo. Bambam egyébként nagyon király MC, és bár az angoltudása obvi nem éri el marksonét, azért meglepően sok mindent megért és sokszor meg is szólal angolul és végtelenül aranyos akcentusa van. Ó és hát az énekhangja az egyszerűen fantasztikus, a magas hangokban külön remekel, soha nem fogom elfelejteni azt, ahogy Youngjae részét énekli a Just Rightban. Imádom, hogy mindent túlgondol, és ezért sokszor nem jönnek össze neki a dolgok. Oh aztán: igazi kis divatdiktátorrá vált az elmúlt években. Komolyan, nagyon tudja, hogy kell öltözködni és végtelen időt is tölt készülődéssel. Nagyon sok haját imádtam, a külön kedvencem természetesen a mentás-kékes valami volt, de a sötét haj - elöl egy rózsaszín kis csomócska témát is nagyon éreztem, ahogy ez a sötétvörös is királyul áll rajta. Szőke hajjal meg tényleg úgy nézett ki, mint egy kis hupikék törpike. Imádom, ahogy mindig a szája elé teszi a kezét - és ha már száj, jééézus, ennek a gyermeknek milyen ajkai vannak. Ja persze ki nem hagyhatom, a whip/naenae mániáját, nagyon vicces. De az örök kedvenc Bambam pillanatom mindig EZ lesz, a gyermek mindig tudja, hogyan kell elbűvölni egy hölgyet.


I got my eyes on you, too: Mark
Szóval az van, hogy Markot pontosan ugyanakkor és teljesen hasonlóan fedeztem fel, mint bamboot, ezért is kerülhettek ugyanabba a kategóriába. Az If You Do-ban konkrétan megőrülök azért a csípőmozdulatáért, meg egyébként is milyen pofátlanul szexi a hangja, amikor rappel, te jó ég. Aztán jöt a Just Right, és nekem teljesen végem lett, mert Mark egyszerűen cukibb arcokat tud vágni, mint bárki, akit eddig életemben láttam. Komolyan, ez az ember a világ legcukibb arckifejezéseit tudja magára önteni. Aztán ott volt a dance practice videó is, amiben egy élénkpink ujjatlanban feszített, és idk man, ez annyira jól állt neki, meg olyan cukin beletúrt bamboo hajába, hogy innentől kezdve nem volt visszaút. A GOT7 legcsendesebb tagjának tartják, és eleinte tényleg nem beszélt sokat, meg ha mindenki ott van, nem ő a legnagyobb hangadó, de végignézve végtelen mennyiségű videót, azért ő is nagyon megnyílt már a világ felé, és egyszerűen annyira édes minden megszólalása, hogy külön oda kell rá figyelni. Ó és a mi kis LA boyunk angolja egyszerűen tökéletes, az akcentusától sírni tudnék, annyira különlegesen gyönyörű. Imádom, hogy képes hosszú távon elviselni Jackson és Bamboo állandó baromságait, imádom, hogy ha jókedve van, azt tök hamar képes átragasztani a többiekre, és imádom a haját, annyira kis túrnivaló haja van, és olyan jól áll neki minden színben, én ezt nem is értem. Úgyis szóba jön még, de természetesen a markson show elkötelezett rajongója vagyok, de odavagyok mark nevetéséért is, meg azért, hogy amikor kell, képes komoly lenni. Imádom, ahogy kisgyerekekkel bánik, also az apukája little cocknak szokta hívni, ez milyen országban legális? Jaj meg persze hogy imádom a hülye kis fánkos pulcsiját meg a menő martial arts mutatványait. Aztán tök menő, hogy ennyire tehetséges ezekben a dobomnekedacukrotkapdelaszáddal dolgokban. Igazi őstehetség. Ó aztán az ő énekhangja legalább annyi dicséretet és imádatot érdemel, mint bamboo-é. Mind a ketten őstehetségek. Úúú meg az nagyon aranyos még, ahogy néha elege van a többiek hiperségéből, de csak az arca rándulásával mutatja. És a világ legcukibb dolga volt, amikor felvette azt a szarvasos overált. Jaj meg imádom, amikor cocoval, a kutyával van, vagy amikor cocot utánozza. De igazából a legjobban azt szeretem markban, hogy 24/7 rettentő cuki és szexi egyszerre, és már nem is csodálkozom azon, hogy ez egyáltalán lehetséges. Tessék, még hófehérkeként is tökéletes. És a rubik-kockát is ki tudja rakni.


From hate to love: Jackson
Annyival egyszerűbb lett volna utálni Jacksont és én igazán megpróbáltam, de mostanra teljesen tönkretette az életem. Szóval az If You Donál még nem volt a kedvencem, mert ahogy ütötte ott a boxzsákot a hülye szőke fejével meg a rózsaszín ingjével (ki boxol ingben?), valamiért nem volt olyan szimpatikus. De aztán teltek-múltak a napok, és rájöttem, hogy Jackson Wang a világ legimádnivalóbb kis idiótája, és hogy minden, csak nem egy nagyképű, öntelt barom. Like... Jackson Wangnek minden joga megvan, hogy nagyképű legyen, mert jóképű, kurvajó rapper (man that voice), kurvajól táncol, elképesztően jól néz ki világosszőke és fekete hajjal is (lehetséges ez egyáltalán?), vicces, okos, és ennek ellenére a világ legnormálisabb embere és abszolút a földön jár? Nem is hiszem el. De olyan szinten humble, hogy amikor egy csaj odakiáltotta neki, hogy i love you jackson, csak annyit mondott, hogy a csapatnak GOT7 a neve, és nem Jackson. Hogy létezik olyan ember, mint Jackson Wang? Na, imádom benne, hogy annyira hangos, és sok, és sok sok sok, be nem áll a szája, állandóan dumál, nevet, mozog, tényleg, annyira hiperaktív, de elképesztően vicces módon. Imádom, ahogy cseszteti a többieket, de csak a legnagyobb szeretettel, imádom a bitchfaceket, amiket néha bevág, imádom, ahogy rettentően sértődékeny, de tényleg, nagyon könnyen felkapja a vizet, aztán két másodperc múlva már minden meg van bocsátva. Imádom, hogy mennyire figyelmes, de tényleg, az összes csapattagjára odafigyel mindig, imádom, hogy ennyire közvetlen mindenkivel és hogy nem fél kimutatni a szeretetét. És sikerült végigsírnom, ahogy találkozott a szüleivel, sikerült miatta minden létező interjút és videót végignevetnem, ez a gyermek úgy néz ki, mint két isten, és mégis egy akkora dork, hogy nem is tudok vele mit kezdeni. Ó, azt említettem már, hogy tök királyul színészkedik is és imádja az ilyen színészes feladatokat? Meg hogy az összes itteni ember közül Jackson a kedvenc MC-m, mert még ebben is kibaszott zseniális? Oh és imádom a szemeit, gyönyörű szemei vannak. És tudom, hogy mondtam már, de a hangja: HOGY LEHET VALAKINEK ILYEN BESZÉDHANGJA? tényleg a telefonkönyvet is olvashatná kínaiul, azt is végighallgatnám. Ha meg van az a hülye nevetése. Hát azon is szakadni szoktam. Ughh minden arckifejezése aranyat ér. És bár az összes fiúval való kapcsolatát imádom, itt szólnék egy szót a markbamson trióról, maaaan ez a három külföldi barátsága (heee) life goals. És tessék,  ITT egy random kedvenc Jackson pillanatom, bár annyi van, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni.


Can't get you out of my head: Junior
Oké, töredelmesen bevallom, Junior eleinte eltűnt nekem a tömegben. Mármint azt nyilván észrevettem, hogy elképesztően handsome arca van, de az amerithaikong tengellyel ellentétben a koreaiakat kicsit nehezebb volt eleinte elkülönítenem egymástól. De aztán egyszer csak beütött, aminek be kellett, és igazából azt sem nagyon tudom megmondani, mióta, de teljesen Junior-függő lettem. Egyrészt imádom Juniort azért, mert pont akkor komoly, amikor komolynak kell lennie, de képes teljesen elengedni magát, ha a helyzet megengedi. Imádom, ha szemüvegben van és akkor is, ha nem, mert minden esetben jól néz ki. Imádom a mosolyát, annyira kis pimasz félmosolya van, és imádom, ahogy nevet, mert teljes átéléssel teszi. Imádom, hogy nagyon fontos neki az olvasás és hogy elolvasta a lét elviselhetetlen könnyűségét. Imádom, ahogy a Just right videóban ellopja a barbie-babát, de odavoltam azért is, amikor az eyes, nose, lipset énekelte. Annyira vicces, mert abszolút nem a leghangosabb a társaságban, és nem is ő beszél a legtöbbet, de ha megszólal, muszáj rá odafigyelni. Uhh nagyon szeretem a hangját, és még a Girls, girls, girlsben elkövetett hajválasztását is képes voltam neki megbocsátani (pedig ezt rajta kívül eddig csak seungrinak bocsátottam meg). Nagyon  szeretem, ahogy táncol, és ahogy néha annyira kis szemtelen a többiekkel, hogy rossz nézni. És néha tényleg olyan, mint egy kis herceg. Ó aztán imádom, amikor Junior az MC, főleg, ha bamboo fiammal csinálják a dolgukat. Gyanítom, hogy az összes GOT7 tag közül neki van a legtöbbször elege valamiből, és ilyenkor olyan priceless arckifejezéseket szokott vágni. Mármint komolyan, az ILYENEKÉRT élek. Aztán az angol akcentusa is végtelenül aranyos. Ó és amúgy Junior is néha meglepően versenyző típus, és minden játékban teljes erőbedobással részt vesz, ha ott nyerni lehet valamit. Jaj meg a világ legcukibb dolga volt, amikor JB-vel újrajátszottak a régi filmjükben történt táncjelenetet. Meg amúgy az egész JJ project a világ legkirályabb dolga, imádom JB és Jr. kapcsolatát. Meg amúgy a gyermek nevét is bírom, egyrészt azt, hogy a juniort a többiek (nem tudom, ki felelős ezért, de nagyon vicces, hogy kb. már mindenki átvette) ilyen furcsán ejtik, az n-t szinte hosszú ny-nek és ilyen dzsunnyior lesz belőle. De az igazi neve, a Jinyoung is olyan szép, mint maga az ember. De a legjobb Jinyoungban az, ahogy a kisgyerekekkel bánik. Komolyan, nézzétek meg ezt a videót, alapvetően is tömény cukiság, de a kislányok konkrétan imádják Juniort és úgy bújnak hozzá, mintha muszáj lenne. Jaj és mielőtt kifelejteném, azt szeretem Jinyoungban a legjobban, hogy először tökre azt hittem, nem olyan közvetlen, ha fizikai érintkezésről van szó, mint mondjuk jackson vagy bamboo, de hogy még mennyire az, komolyan ennek az embernek ilyen ölelésfixációja van, állandóan ölelgetnie kell valakit. Also, kibaszott jó mutogatós játékokban. Abbahagytam most már, komolyan.


Youngjae
Oh, nem is tudom, hol kezdem Youngjaevel, mert eleinte annyira nem rajongtam érte, sőt, általában az utolsók között volt, akit sikerült beazonosítanom. Aztán elkezdtem nézni nem is olyan régen (who am I kidding a k-pop és az én kapcsolatomban nincs is olyan, hogy régen) a Real Got7-t, ami hát ilyen kis hülye ökörködős show a fiúkkal a főszerepben, és ott esküszöm Youngjae lett a kedvencem kb. két-három epizód után, ami azért sem kis teljesítmény, mert az arcomba kaptam 0-24ben Jackson hülyeségeit, Bamboo lényét, Mark és Jr. cukiságát... szóval mellettük kitűnni, tényleg tudni kell. De Youngjaenek sikerült, mert egyszerűen annyira aranyos és vicces és pont annyira awkward, mint én szoktam lenni és ez annyira megnyugtató. Like seriously, neki vannak a legédesebben kínos szitujai az összes általam megismert idol közül.És a világ legviccesebb dolga, ahogy néha ő is észreveszi, hogy milyen kis awkward és elkezd saját magán kuncogni. És annyira édesen reagálja le, akárhányszor a srácok csesztetik azzal, hogy gyakornok korában milyen kis nyomi volt. Jaj imádom, hogy JB-vel lakik egy szobában, az összes szobapárosítás közül ez a kedvencem, és a kettejük kapcsolatát amúgy is élem nagyon. Amit különösen imádok benne, az a nevetése: tudom, hogy ezt már sok mindenkinél elmondtam, de Youngjae nevetése még az előzőeket is túlszárnyalja, egyszerűen priceless, TESSÉK, érdemes beletekerni. Örökké megmarad bennem, ahogy kiköpött egy egész citromot a szájából, like Youngjae baby why would you do that omg that's so rude. Jaj és amikor megtámadták őket valami bogárnépségek, és baby Youngjae a sapkájával próbálta őket elhessegetni, mint valami profi pingpong mester. Meg amikor Juniorral rament főztek, na az is mély nyomokat hagyott bennem. Jaj de véglegesen akkor zártam a szívembe ezt a gyereket, amikor a Real Got7 második évadának elején perceken keresztül ecsetelte, hogy mennyire örül annak, hogy végre több sort is kapott a dalukban (az A-ben egészen pontosan) és tényleg vagy nyolcszor el kellett ismételnie, mintha magát is csak akkor győzné meg. Aztán Youngjae a kalapok nagy királya, elképesztően sokat van kalapban, de nagyon jól is teszi, ahogy a csíkospóló-válogatása is megérne egy külön misét. Meg amikor leöntötték kólával és szegény gyermek full hangerővel ordította valami nagyon furcsa akcentussal, hogy COLA COLA. Szóval Youngjae egy tündér, és ha már az akcentusánál tartunk, Jackson mindig hülyíti az angolja miatt, de én nagyon jót nevetek azon, ahogy és amilyen lelkesedéssel angolul beszél, ITT akár ti is belenézhettek. Ó és azt is imádtam, amikor külön küldetést kapott, he's such a puppy yaaay. És nem hanyagolnám el a tényt, hogy kikúrtjó hangja van. Talán az egyik legjobb az összes vokalista közül. És amikor utánozta Jacksont jeeez az klasszikus. Meg énekelt Ed  Sheerant, ezen még nem tettem túl magam.


JB
Jaj Jaebumbumbumbumbum. Ö... két hét alatt sikerült elérnie, hogy a JB betűkombinációról ne Justin Bieber, Jenson Button, Jack Bauer, vagy a kingsman jusson eszembe, hanem ő, és ezt minden körülmények között értékelni kell. Hadd kezdjem a legfontosabbal: JB a legjobb leader, akit a GOT7 valaha kaphat. Ezt főleg azoknak üzenném, akik a minőségi starity oldalon ki szokták fejteni, Jackson mennyivel királyabb leader lenne. (Hányszor megfogadtam már magamnak, hogy semmi ilyet nem olvasok végig. A második legfontosabb információ JB-vel kapcsolatban, hogy balkezes, ezzel kb. már akkor elnyerte a szimpátiámat, amikor arcról még nem is tudtam felismerni. Aztán a legjobban JB hangját szerettem meg, szerintem tök különleges hangszíne van, és ő volt az első (a rappereken kívül), akiknek teljesen el tudtam különíteni az énekhangját a többiekétől. Ó és persze ezer apróságért imádom még JB-t: imádom, hogy annyira kikúrt jó színész, hogy például Yugyeom helyében én is fullosan bevettem volna a pranket, amit elkövettek ellene. Imádom, hogy annak ellenére, hogy általában ilyen hivatalos-komoly embernek tűnik elsőre, igazából az egyik legnagyobb őrült a csapatban és rengeteg játékban benne van. Imádom, hogy ennyire király emberismerő: általában tök jól meg tudja tippelni, ki hogy fog reagálni, és még arra is rájött, amikor őt akarták rejtett kamerával megszivatni. Nagyot derültem azon mindig, amikor a real got7 harmadik évadában minden létező versenyszámot elvesztett... és amikor a kisgyerekek abszolút nem szerették, pedig szegény szerencsétlen Jaebum nem is tett semmit. Ezt már Juniornál is említettem, de természetesen imádom a JJ projectet, Bounce is actually my lady jam, és abban a klipben annyira jó színű haja volt JB-nek, hát már csak azért is érdemes megnézni. Ó és imádom, mikor JB hangos, vagy kiakad, azokon is olyanokat szoktam szakadni. Ahogy előbb már mondtam, az a legjobb, hogy Youngjaevel osztozik egy szobán a dormban. Also, elképesztően jó is a girl group danceben, pedig tőle nem nagyon vártam. Ó és annyira cuki volt, amikor megkérdezték, hogy milyen férj szeretne lenni és a drága gyermek egy párnával illusztrálta a jövőbeli férjszerepét. Also a nagypapa-haja nagyon vicces volt, teljesen jogos volt, hogy a többiek nagypapázták. Uhh furcsamód most már a fülbevalóit is szeretem, pedig azok eleinte idegesítettek. Mondjuk a szemöldökét is furcsának tartottam elsőre, most meg már... áh mindegy is. Örök kedvencem marad, ahogy TaeTaevel és Jiminnel az Uptown Funkra táncoltak, ahogy az is, amikor megnyerte a széktáncos játékot. Jaj meg imádom, hogy az aegyo mennyire nem az ő terepe. Ó és amin nagyon szoktam szakadni, hogy a Just Right dance practice videóban a concepthez képest túl szexuálisan tekergeti magát, és hogy mennyire visszafogta magát a klipben.


Yugyeom
God, I hate to admit it, de talán Yougyeom volt az elején az, akit legkevésbé bírtam a hét fiú közül. Nem tudom, valamiért nem bíztam az arcában, meg gyanús volt, hogy ő a maknae, mikor bármennyi pénzben fogadni mertem volna, hogy nemcsak bamboonál, hanem youngjaenél és esetleg talán még juniornál is idősebb. Mindegy, túltettem magam kezdeti gyerekes viselkedésemen és időközben yugyeom teljesen a szívemhez nőtt természetesen és rá kellett jönnöm, hogy ez a gyermek rohadt jófej. Először is, ő is rettentő awkward tud lenni egyes helyzetekben, de ezt nem is titkolja. Másodszor olyan aranyos minden aegyo pillanata, like he's trying sooo hard and sometimes he thinks he isn't good enough but he is. Aztán ha jó emberismerőknél tartunk, yugyeom mindenképp közéjük tartozik, ráadásul nagyon figyelmes is és egy csomó random faktot megjegyez a többiekről. Aztán esküszöm, erre nem számítottam, de Yougyeom a szexi táncok királyai, like daaamn ennek a srácnak olyan mozdulatai vannak, hogy majdnem kényelmetlenül érzem magam miattuk, pedig én vagyok az idősebb. Ó természetesen odavagyok azért, amikor bekapcsol az evil maknae üzemmód és elkezdi szekálni a többieket, de gonosz módon talán még jobban szeretem, amikor a többiek szekálják őt. Például amikor egyszer MC volt, és a többiek ahol tudtak, belekötöttek, ő meg olyan édesen bírta. Aztán amikor Mark és Jackson kicsesztek vele és egyedül ugrott be a medencébe. De igazán akkor vált a kedvencemmé Yugyeom, amikor a többiek rejtett kamerával megviccelték, és elhitették vele, hogy elkésett egy próbáról, amin az ügynökség mellett JB is rendesen bedühödött, majd kb. az egész cspat egymásnak esett. Szegény szerencsétlen gyermekem meg csak állt ott, látszott, hogy teljesen kétségbeesett, majd amikor elárulták, hogy csak átverés az egész, elsírta magát a megkönnyebbüléstől. Istenem, annyira drága ez az ember. Amúgy is ő az, aki a leggyakrabban elsírja magát, és olyankor tényleg elhiszem, hogy egy nagyra nőtt bébi. Also a rózsaszín haját nagyon imádtam. Meg a baseball sapiját a just right dance practice videóban. Jaj és majdnem elfelejtettem, de ez az ártatlan, cuki, de szexin táncoló óriásbébipingvin igazából akkora little shit tud lenni. Like néha side commentel dolgokat, meg ilyen kis furcsa arckifejezései vannak és titokban annyi judging momentje van, hogy öröm nézni. Jaj és persze Youngjae mellett az ő nevetése a legjellegzetesebb. És elképesztő mennyiségű dal koreoját tudja meglepően pontosan, mármint nemcsak egy-két mozdulatot, hanem kb. az egész refrént elnyomja neked bármikor. Arany ember ez a yugyeom, bár könnyebb lenne a nevét leírni és kiejteni.


BIGBANG


I got my eyes on you: G-Dragon
Oké, szóval ez alapból egész igazságtalan a többiekkel szemben, mert GD-t egyszerűen nem lehet nem észrevenni, bárhol van. De komolyan, egyszerűen irigylésreméltóan kiemelkedő az aurája meg a személyisége, meg az egész lénye, és konkrétan annyival fényesebben ragyog az egész világnál, hogy kibassza a szemed. Szóval Jiyong szerintem mindent tud, amit egy sztárnak tudnia kell, sőt egy kicsit többet. Először is: ő volt az, aki először eloszlatta bennem azokat az előítéleket, hogy ezek a koreai sztárocskák futószalagról jönnek le, és közük nincs ahhoz a zenéhez és produkcióhoz, amit csinálnak. Aztán nagyon ritka, hogy bennem egy előadó ilyen mértékű tiszteletet ébresszen, de valahogy ránézek GD-re és újra és újra elképedek a tehetségén, a kitartásán, a személyiségén, az életútján, meg mindenen, amit véghez vitt. És muszáj előre megemlítenem, hogy imádom, hogy ilyen divatikonná vált teljesen jogosan: el nem tudom képzelni, hogy csinálja, de bármilyen nevetségesnek tűnő ruhadarabot úgy hord, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne, és egy olyan jó tíz perc után nem az, hogy elhiszed neki, hogy ez így van, hanem neked is kedved lesz kipróbálni egy-egy ilyen húzását. Amúgy is mindig nagyon érdekeltek azok a fiúk, akiket érdekelt a divat, mert szerintem egy fiú, ha igazán foglalkozik vele és megvan az ízlése, simán jobb outfiteket dobál össze, mint én, vagy nagyon sok másik lány. És oké, G-Dragon az extrém hajszínek legnagyobb királya. Komolyan, én megőrülök minden hajáért, a szőkétől a sárgán és a rózsaszínon át a vörösig, a narancssárgáig, igazából lényegében minden  haja annyira király volt, hogy még kedvencet sem nagyon tudnék választani. Meg persze imádom GD színpadi energiát, ahogy erre már az előző posztban is utaltam: egyszerűen most nem tudnátok nekem olyan amerikai popsztárt mutatni, aki színpadon annyira meggyőző és átütő lenne, mint GD. Imádok kb. minden számot, amit a bigbangnek és a tagoknak írt, de különösen rajongok a szóló dolgaiért, a crayon lett a színező-himnuszom, de az egész Coup d'Etat album egy csoda, és a Who you?-t azt mondjuk egész nap elhallgatnám, ha lehetne. És hogy a személyesebb részekhez érjünk: én imádom, ahogy G-Dragon beszél, még abban is valami különlegesség, imádom, amikor interjút ad, imádom, amikor önfeledten nevet, imádom, amikor a többiekkel hülyül, amikor hülye arcokat vág, meg igazából azt is, hogy még egy rohadt negyven perces interjú alatt sem tudod levenni róla a szemed, mert egyszerűen lassan az is érdekesnek találom, ahogy levegőt vesz. IDK MAN I LOVE GD. és az egyik legérdekesebb ember, akivel életemben így szembesodort a sors, sőt, jelen pillanatban kevés olyan zenei előadó van, akivel szívesebben találkoznék, mint vele. (and I really like when he gets embarrassed, it's the cutest thing ever)


From hate to love: Taeyang
God, where do I begin with Youngbae? Oké, szóval azt még az első posztban említettem, hogy a bang bang bangben egyáltalán nem volt szimpi taeyang, de ez szerintem részben annak is köszönhető volt, hogy már "hozzászoktam" a bts és a got7 cuki arcaihoz és teljesen meglepett, hogy valaki élénkrózsaszín hajjal ennyire... férfias lehet :D  Aztán valahogy úgy fordult meg ez az egész, hogy youngbae-t megnéztem barna, szőke, fekete hajjal, megnyugodtam, hogy amúgy eszméletlenül jól néz ki (like kibaszott szexi szinten), és amikor elkezdtem interjúkat nézni a BIGBANGgel, na ott dőlt össze minden, merthogy taeyang hirtelen eszméletlenül szimpatikus lett. Egészen konkrétan legelőször EBBEN a videóban figyeltem fel rá, mert a hülye kis pufi kabátjában olyan aranyosan elterült a nevetéstől, komolyan he's a fluffy goofball I can't even. Oké, komolyan, annyira aranyos, hogy most kétszer vissza kellett néznem ezt a pár másodpercet: na és itt kezdődik a legkomolyabb problémám youngbae-vel: hogy lehet valaki egyszerre ennyire szexi és ilyen kibaszott aranyos? Aztán abba bele se menjünk, hogy mennyire király hangja van és még mindig kiráz a hideg, ha belegondolok, hogy milyen jól nyomja a losert élőben. Meg hogy imádom, ahogy táncol, mert ő az egyik BB tag, akire mindig figyelnem kell fellépések közben. És ha már pufi kabátok, imádom a kabátjait, nem tudom, miért, de mindig nagyon jó kabátjai vannak. Na meg egyébként az ő színpadi energiáiról meg jelenlétéről is regényeket tudnék írni. Én nem tudom, de Taeyang annyira aranyosan nevet. Bár erre már utaltam. But still, ahogy összehúzza a szemeit, meg i don't even know. Úúú, és imádom, amikor néha megőrül és átmegy ilyen teljes idiótába a többiekkel. Jaj meg hát a végére tartogattam a legjobbat: az a legcukibb persze benne, hogy alacsony. De komolyan, volt egy interjú, ahol kifejtette, hogy azért áll ő középen, mert ő a legkisebb, de közben úgy is érzi, hogy ő tudja összetartani a csapatot és én meg így: aww youngbae that's so cute. A humorérzéke is eléggé.. hmm.. érdekes, kicsit inkább ilyen szarkasztikus, amit én nagyon imádok, szóval ja. Úú és minden alkalom, amikor taeyang és az aegyo találkozik, aranyat ér... főleg, ahogy a gwiyomi dalt csinálja HÁÁHÁÁ. Jó, és igazából a Rise most perpillanat a kedvenc albumom, mindent dalt imádok róla, az elejétől a végéig csodálatos egy lemez, de az eyes, nose, lipsen konkrétan már többször is elsírtam magam, és annak ellenére, hogy alapjáraton egy crybaby vagyok, dalokon csak nagyon ritkán sírok (konkrétan ed sheeranen és ennyi). Szóval öö... igen, majdnem akkora Taeyang stan lettem, mint Jimin.


Can't get you out of my head: Seungri
Oké, ha valaki két hete azt mondja nekem, hogy nem GD, de még csak nem is Taeyang vagy T.O.P lesz az, aki valamilyen rejtélyes módon a leginkább beférkőzik a szívembe, hát minimum kinevettem volna, de aztán jött ez a Seungri gyermek és teljesen felforgatta a róla meg a BIGBANGről alkotott képemet. Őszintén nem tudom, hol kezdjem, mert én magam sem tudom, hol kezdődött az egész. Szóval obvi már a bang bang bangben feltűnt a csinos kis pofija, vagyis inkább volt valami az arcában, ami megjegyezhetővé tette (a szemöldöke), de ezzel akkor még nem igazán foglalkoztam. Aztán volt az a bizonyos 2015-ös MAMA fellépés, ahol a bae bae alatt beleült az EXO-s Sehun (remélem jól emlékszem ölébe), és valamiért én ezt egyrészt rettentő menőnek, másrészt meg végtelenül édesnek találtam, ezért onnantól kezdve egy kicsit többet figyeltem rá. És oké, egész sok műsorban ő mc-skedett, de szerintem enélkül is feltűnt volna egy idő után, hogy ez a gyerek NAGYON VICCES. Mármint oké, rohadt hangos, és nagyon sokat beszél ráadásul nagyon vicces tempóban és hangsúlyozással, de a kis hülye mély hangjával engem teljesen levett a lábamról, és akkor még nem is hallottam a nevetését. Komolyan, életem top 3 legviccesebb nevetésében benne van az a hang, amit Seungri kiad.Ha nem hisztek nekem, ITT meghallgathatjátok. A legfurcsább az egész Seungri-témában, hogy általában nem szeretem az embereket, akik ennyire all over the place vannak all the time, de Seungri valamiért lenyűgöz? És, oké, szerintem végtelenül helyes, de komolyan, annyira aranyos arca van, hogy az elképesztő, és a sötét meg a szőke haj is ugyanolyan jól áll neki, és komolyan élet, hát ez nem fair. Imádom benne, hogy mennyire komolyan veszi a koreográfiákat, like ő az, aki mindig mindent végigtol, akkor is, amikor GD-t mondjuk már elragadja a hév. Aztán persze amúgy is szeretem a maknae-kat, de Seungri konkrétan kimaxolja az evil maknae üzemmódot, mármint kajak elképesztő mennyit képes ugratni a többieket. És szerelmes vagyok azokba a pillanatokba, amikor a többi BIGBANG tagot utánozza, mármint komolyan, még a T.O.P imitációja is annyira on point, hogy öröm nézni. De az a legjobb, amikor GD Crayonját énekli, az MINDIG megvisz. Úú és tudom mit szerettem még nagyon, amikor GD felhívta őt valamelyik műsorban és beszéltek vagy nyolc percet, az volt életem egyik legszebb nyolc perce, like komolyan, nekem kell egy Seungri az életembe. Ehheee, meg ahogy GD-t rávette a gwiyomira. Na ha ebből az utolsó három mondatból elkezdtetek gyanakodni valamire, akkor utálom bevallani, de elméleti síkon lehetséges, hogy jófelé tapogatoztók. GOD I'M SO SCREWED. De Seungri kiskutyaszemei édes istenem, nem hiszem el, hogy ez az ember létezik.


T.O.P
Okéé, tudom, hogy ezt órákkal ezelőtt meg kellett volna tennem, de akkor most elnézést kérek mindenkitől, akinek bassza a szemét, hogy néha nem teljesen helyesen írom le a neveket, mindig voltak bajaim a kisbetű.nagybetűkkel, meg hogy ezeket a koreai neveket mikor írjuk egybe vagy külön, hát belebolondulok hússzor, szóval igen, lehet hogy T.O.P neve néhányszor top lesz, mert így egyszerűbb leírni, na. Mikor először megismertem a BIGBANGet, a problémáim jelentős része top létéből adódott ( a másik nagy rész taeyang haja/feje volt, meg daesung, akinek nem volt szeme...) Szóval valamiért nem volt szimpatikus ez a csávóember, mert mindig azt hittem, hogy elsumákolja a táncokat a fellépéseken meg a próbákon, like soha nem tűnt annyira lelkesnek, mint a túlmozgásos GD és TaeYang vagy a koreográfiamester Seungri... De aztán persze rájöttem, hogy ez T.O.P bájának egy nagyon fontos alkotóeleme, és azóta minden táncmozdulata külön kedvencemmé vált. Először azt is gondoltam róla, hogy kicsit nagyképű vagy valami ilyesmi, de aztán ahogy elkezdtem videókat nézni, rá kellett jönnöm, hogy top egy álcázott tündér igazából, aki végtelenül vicces, meglepően kedves és figyelmes, és egy érdekes, furcsa és remek ember. És egyáltalán nem nagyképű, sőt... Emellett néha nagyon cuki pillanatai vannak és az egész lényéből sugárzik egyfajta megfontolt komolyság, amit aztán ha kell, kb. két másodperc alatt dob a kukába és vált át crazy idiót módba. Imádom, ahogy ugratja a többieket, főleg, ahogy néha a maknaet és daesungot csesztette. Ó és ő az egyetlen, aki épkézláb módon tudja utánozni Seungrit és ezzel egy kicsit vissza tud neki vágni. Uhh aztán imádtam a mentaszínű haját a fantastic babyben, és konkrétan az instagram profilján visítani szoktam napokig, komolyan, ha mást nem, hát azt pörgessétek végig, fogalmam sincs, mi jár ennek az embernek a fejében. Aztán tetszik, hogy ennyire odavan a művészetért, meg hogy sokat olvas, meg idk amúgy is értelmes embernek tűnik és A+ visszaszólásai vannak, szóval nyilván gyorsan pörög az agya. És visítok, hogy néha annyira lassan beszél interjúkban, hogy megalszik a tej a szájában, amikor meg rapelni kell, akkor meg úgy szalad a nyelve, hogy akkor sem érteném, mint mond, ha magyarul tenné. Uhh borzasztóan szeretem azt a szexi mély hangját. És ez most nagyon furcsán fog hangzani, de én nagyon élem a Doom Da Da-t. Az a klip egyszerűen annyira furcsa, hogy már fáj, de a szám maga zseniális, és az egész annyira azt üvölti, hogy T.O.P. Bár talán nem ez lenne az első k-pop videó, amit bárkinek megmutatnék, de érdekes kaland, az egyszer biztos. Oh és persze I'm a sucker for every GD&T.O.P song. YOU LIIIKE


Daesung
El sem hiszem, hogy már az utolsó embernél tartunk. Jaj úgy sajnálom szegény Daesungot, mert szerintem már egy életre úgy fog bennem megmaradni, mint a srác, akinek nincs szeme. De az vesse rám az első követ, aki megnézte a bang bang bang videóját és nem tartotta furcsának, hogy nincs szeme. Szóval igen, sajnos Daesung az elején ezért nem volt szimpatikus, de aztán elég menőn dobolt a Sober alatt különböző fellépéseken, és akkor már a szemeit is láttam, így már ott egy picit átmozdult a mérleg pozitív irányba. Aztán igazából a különböző vicces videók meg interjúk alatt derült ki számomra, hogy Daesung mennyire csodálatos ember. Komolyan, egyszerűen annyira pozitív lénye van, hogy akárhová megérkezik, jobb lesz tőle a hangulat és folyton látszik rajta az a rengeteg szeretet és hála, amit a világ iránt érez. Az eddigiek alapján tökre úgy vagyok vele, hogy Daesung nélkül tuti nem lenne BIGBANG, mert kell az ő összetartó ereje és poziív attitűdje ahhoz, hogy a többiek nagyon jellegzetes személyiségjegyei megférjenek egymás mellett. Ó és persze Daesung kibaszottul vicces... olyan szinten, hogy artikulálatlan fókahangokat adok ki egy-két mondata után, ami nagyon nem szép látvány, de nem tudok mit csinálni. Külön imádom az arcmimikáját, én nem tudom, hogy tud játszani így a szemöldökeivel meg úgy az arcizmaival alapból, de nagyon adom. Also nagyon imádom benne, ahogy a saját poénjain meg hülyeségein tud röhögni, like this little shit is just so pleased with himself in a very cute way. És minden aegyo, aminek eddig tanúja voltam tőle, abszolút on point volt. És úristen, nem is tudom, ez eddig hogy maradhatott ki, de Daesung hangja valami elképesztő! Imádom a hangszínét is, és azt is, ahogy használja a hangját, meg nem tudom, olyan jellegzetesen megkülönböztethető a hangja, mindig tudom, ha ő énekel. Ó és ő is azok közé az idolok közé tartozik, akiknek megvan ez az imádnivaló nagyon awkward viselkedésük, ami által az én életem is elviselhetőbbé válik. Külön szerettem még a tejfölszőke haját a fantastic babyben, bár a szeméből akkor sem láttam sokat, de már kezdek hozzászokni. Ó és nehogy ez kimaradjon: Daesung nagyon jó tanácsokat ad szerelmi ügyekben, legközelebb én is hozzá fogok fordulni.


Hát ennyi volt. Életem eddigi legfurcsább dolga volt megírni ezt a posztot. Mondanom sem kell, hogy ez a leghosszabb bejegyzés a blogon, alulról súrolja az ötvenezer karaktert és nem merem megnézni, hányszor szerepel benne az imádom szó. Az viszont biztos, hogy ha eddig valaki azt hitte, hogy még valahogy kihúzható vagyok a k-pokolból, az mostanra megváltoztatta a véleményét. És most egy rövid üzenet azoknak, akik olyan szerencsések, hogy nem rajonganak semmiért: tudom, hogy ez furcsának meg creepynek tűnik, I GET IT. De believe me, több millióan éreznek így valamivel kapcsolatban, lehet ez egy focicsapat, egy színész, egy énekes vagy mittudoménmi. És az a legjobb, ha az ilyen embereket nem basztatjátok, hanem szépen békénhagyjátok, mert különben harapni fognak és az senkinek nem jó. Now, a focirajongóknak, vagy a politikafüggőknek üzenem, hogy amit én csinálok, egy fikarcnyival sem kevésbé creepy dolog, mint az övék, szóval lesajnálni engem eléggé 2015-ös dolog lenne. Fellow sinnereimnek pedig csak azt üzenném, hogy keep loving whatever makes you happy. Komolyan. Sorozat, film, énekesek, sport, könyvek, és a többi: legyetek lelkesek és soha ne érezzetek emiatt lelkiismeretfurdalást. Go for it. Ennél lejjebb, mint én, úgysem nagyon lehet süllyedni. Higgyétek el, jó hely ez a pokol. És áldjátok az eget, hogy ezt az ötvenezer karakternyi ömlengést nem 140 karakteres tweetekre bontottam.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Flickr Images